Какво Съдържа секс стимуланта за мъже и жени – Cupidra?

Cupidra, прахчета и хапчета за увеличение на сексуалната възбуда и желание съдържат натурални билкови екстракти, афродизиаци и хранителни добавки включващи:

Епимедиум Сагитатум


Картинка на листо епимедиум, който е афродизиак от дълбока древност насам.

Епимедиума е древен афродизиак, който повишава сексуалното желание и възбудата. Възстановява либидото и подобрява еректилната функция. Смята се, че работи чрез увеличаване на нивата на азотен оксид, който отпуска гладката мускулатура, което позволява повече приток на кръв към пениса и по този начин подобрява ерекцията.

L-Аргинин


Картинка на коренчета от женско биле, което е подходящо при жени, които имат загуба на либидото.

Аргининът е алифатна аминокиселина, която в организма съществува в свободно състояние или влиза в състава на много белтъци.Клинично доказан за силно действие върху ерекцията. Той допринася за ускорената синтеза на хормоните.

Жен Шен


Картинка на корен и цвят от Жен Шен, който има особено силно изразено действие върху покачването на сексуалността и възбудата.

Познат от древни времена жен шена има доказано действие върху покачването на възбудата и сексуалността и при двата пола. Това е билка, чийто корен е наистина силен енергогеник и афродизиак с лечебни функции.

Екстракт от глог


Картинка на цветче страстно цвете, което е за повдигане на либидото и против депресия подпомагащ женската сексуалност.

Една от най-подходящите билки за проблеми със сърдечно-съдовата система е Глога.Неговата сила е в това,че допринася за бързото настъпване на ерекцията и увеличава либидото.

L-Карнитин


Картинка на светкавица, символизираща енергията, която L-Карнитин дава на вашето тяло при прием.

L-карнитинът е аминокиселина, която тялото ни произвежда от аминокиселината лизин, той помага за увеличаване количеството сперматозоиди. Основната функция на L-карнитина е да служи като „совалка“, която пренася мастните киселини с дълга верига през клетъчната мембрана, за да достигнат митохондриите, където служат като „гориво“ за енергия, нужна на тялото.

Ниацин(Витамин B3).


Картинка на молекула Ниацин, който увеличава притока на кръв към пениса и благоприятства за сексуалното желание.

Ниацинът е известен със своята способност да увеличава притока на кръв към гениталиите – и да подобрява общото кръвообращение – също така се смята, че подпомага синтеза на полово хормонален естроген, прогестерон и тестостерон. Той играе важна роля в над 100 функции, необходими за оптимално здраве и производството на енергия.

Екстракт от Трибулус Терестрис


Картинка на цветче от растението Трибулус Терестрис, което повишава тестостерона и сексуалната мощ.

Трибулус терестрис е едногодишно растение, което е известно в традиционната българска медицина с името „Бабини зъби“.Екстрактът от бабини зъби увеличава значително мъжката потентност, либидото, силата и продължителността на ерекцията.

Борова кора екстракт.


борова кора на гранули, която действа увеличаващо сексуалното мъжко и женско желание.

Екстрактът от борова кора е терапевтично средство, използвано за стабилизиране на кръвната захар и стимулиране на имунитета. Също така подобрява потентността и действа за повишване на либидото.


Всичко Това Прави Cupidra Невероятен Продукт за Възбуда

Не се двоумете, а си осигурете мечтания оргазъм и сексуално удоволствие!
Възползвайте се и от нашите промоционални пакети!!

 

Поръчай Cupidra Още Днес!