Същност и специфика на секс стимуланта Купидра


loving couple having passionate sex with cupidra

Дори в старите папироси, останали от хиляди години от всички краища на света, се споменава думата афродизиак. С течение на вековете хората са откривали и използвали всякакви продукти, които действат като афродизиак на човешкия организъм. Такъв пример са и нашите новооткрити хапчета за възбуда на жени и мъже – Купидра. Те са налични, поради факта, че с развитието на технологиите и медицината хората са разработвали все нови и по – силни екстракти, които водят до изключителна възбуда. Има различни видове – за мъже, за жени, а има и такива, които действат еднакво добре и на двата пола. При жените афродизиака действа по много специфичен и ефективен начин – усилва се усещането за близост и разкрепостеност, като по този начин се отпускате и имате възможността да достигнете нови върхове в секса. Използването на афродизиак не трябва да се възприема като тема табу, каквато е моментната нагласа на повечето хора в обществото. Но това трябва да се промени, защото всеки има нужда в даден момент от нещо подобно. Особено когато сте с нов партньор и искате всичко да мине перфектно, а също така афродизиак използват и много двойки, които са от дълго време заедно и този екстракт им помага да увеличат възбудата и желанието за секс. банер на който пише, че Купидра подобрява ерекцията и либидото на мъжете и жените.А как се произвежда въпросния афродизиак? Това става от доказани експерти в областта на медицината, които извличат от натурални продукти екстракти имащи естественото действие на афродизиак. Използването му от мъжете гарантира силна ерекция и потентност, спомагащи за доброто представяне в леглото. При жените употребата му засилва желанието за интимен контакт, повишава либидото и допринася за изживяването на множество оргазми. Екстракт с въздействие на афродизиак се произвежда под различни форми – може да е течен или на прахче, които се разтварят в някаква напитка и се изпиват. Също така се предлагат и под формата на таблетки, които също имат много бързо и доказано действие.Голяма част от мъжете, особено около 40-те страдат малко или много от сексуална дисфункция. Това става причина за дисхармония в брака, и за проявата на невротични състояния при мъжа, които водят до ред сложни заболявания. Сложността на проблема еректилна дисфункция не е маловажен, тъй като последствията от неговата поява, могат да доведат до редица полови нарушения, и в не редки случаи, да се стигне до импотентност.В днешно време проблемите с ерекцията най-често се свързват с външни влияния- стресовия начин на живот, проблеми в половия живот, психоемоционалните спадове. Именно в такива случаи в целия свят се вземат продукти, които да стимулират половото влечение. Навярно те са толкова разнообразни, колкото е и самото човечество.

Трябва да отбележим, че Афродизиак Cupidra се използва не само за стимулиране на половата активност при мъжа, но се приема и от жени, които страдат от фригидност. Още през 60-те години на миналия век, учените установяват, че Cupidra има тонизиращ ефект и може да действа и като вид антидепресант, тъй като понижава безпокойството и неувереността. Приемането й се препоръчва и на мъжете и на жените, които се стремят да достигнат до нови висоти на удоволствието и се занимават с активна физическа дейност

За продукта:
100% безопасен продукт!
Регистриран в Българската Агенция по Безопасност на Храните (БАБХ)
Международен сертификат за качество SGS
Доказано действие при мъже и при жени:

  • Повишава сексуалния интерес между половете;

  • Повишава женското либидо

  • Повишава сексуалната чувствителност.

  • Задържа еякулацията при мъжа.

  • Премахва умората и повишава тонуса

  • Подкрепя организма при стрес и отпадналост


Какво е действието му и какво отношение взема науката по въпроса?

Популярността му е породена не само от ефекта му на афродизиак и халюциноген, но също и от новите изследвания, които показват, че може да бъде билка с много ефективен антиоксидационен потенциал. Науката също доказва, че Cupidra увеличава кръвния поток до екстремни стойности. Тя води до отпускане на съдовете и подобряване на кръвоснабдяването на таза, но и активира онази част от гръбначния стълб, която отговаря за ерекцията. Това я прави особено подходяща за пациенти с психологически обусловена и предизвикана от стрес импотентност. Изследвания, проведени в Германия през 1997 г., показват, че при 71% от лекуваните с Cupidra се наблюдава увеличена потентност.